• Predaj
  • 19.02.2024

rkDOM | Exkluzívny nízkoenergetický rodinný dom Kysucké Nové Mesto

Kysucké Nové Mesto Kysucké Nové Mesto

180 000€

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária DOM Vám predstavuje jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom rodinného domu, ktorý je synonymom moderného a funkčného bývania. Navrhnutý s dôrazom na originalitu a detail, tento pasívny dom ponúka komfortné bývanie s nízkymi režijnými nákladmi vďaka premysleným technologickým riešeniam.

Tento dom je dostupný na dokončenie podľa vlastných predstáv a dodáva sa v štádiu holodom, s kompletným projektom. Umožňuje Vám tak prispôsobiť si interiér podľa osobných predstáv až do najmenšieho detailu.

Nachádzajúci sa v tichej lokalite v Kysuckom Novom Meste, tento dom vám poskytne nielen pokoj a súkromie, ale aj výhody mestského života. Terasa s poludňajším slnkom a večerným západom slnka je perfektným miestom pre relaxáciu. Jej polkruhový dizajn prekrytia dodáva domu charakter a funkcionalitu vytváraním tieňa počas horúcich letných dní.

Ekologické aspekty domu sú neoddeliteľné od jeho rozlohy a inteligentného návrhu, ktoré zabezpečujú nízke mesačné režijné náklady. Vnútorné atrium a priechod z obývačky na terasu zabezpečujú príjemný priestor pre súkromné chvíle. Veľkorysá terasa ponúka luxusný priestor pre vaše spoločenské akcie či len pokojné večery v kruhu rodiny.

Svahovitý terén pozemku otvára možnosti pre kreatívne riešenia ako letná kuchynka integrovaná do svahu alebo funkčná záhrada pre tých, ktorí milujú pestovanie.

Objavte krásu života v domove, ktorý odráža Vašu túžbu po kvalite a štýle. Navštívte túto nehnuteľnosť ešte dnes a nechajte sa inšpirovať možnosťami, ktoré Vám ponúka tento rodinný dom.

Fotky sú ilustračné.

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

Rodinný dom

Výmera

993 m2

Počet izieb

5

Výpočet hypotéky

%

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke